Arhitect Pitești - Arhitectură București

Povestea Noastra

Arh. Andreea Loredana Oprea - Arhitect proiectant Pitesti - "Dezvoltăm și construim proiecte rezidențiale și comerciale sofisticate pentru clienții noștri. Suntem, de asemenea, experți în renovarea clădirilor listate, transformarea clădirilor și modernizări ample și amenajări interioare. Avem experiență cu proiecte internaționale și participăm cu succes la concursuri de arhitectură.

Suntem bucuroși să ne asumăm toate sarcinile care alcătuiesc o arhitectură inteligentă, bine gândită și durabilă: de la proiectare la planificare până la implementare, dacă este necesar și planificare generală și management de proiect. Folosim software de planificare de ultimă generație și instrumente 3D pentru a afișa clar idei, camere și structuri complexe. Așa inspirăm constructorii și investitorii și creăm încredere." 

Arh. Andreea Loredana Oprea - Arhitect proiectant București - "Dorințele și nevoile clienților noștri și mediul respectiv al proiectului de construcție planificat sunt întotdeauna centrul activității noastre, ca si arhitect proiectant. Indiferent dacă sunt proprietăți mari sau mici: Gândim, planificăm și acționăm holistic, precis și consecvent - de la prima consultare până la planificare și execuție, noi ca și arhitect stăm alături de beneficiar până la finalizare. Lucrăm în echipe interdisciplinare și, dacă este necesar, ne bazăm pe rețeaua noastră de competențe de planificatori specialiști și companii executante. Acesta este modul în care, noi ca și birou de arhitectură, implementăm arhitectură de înaltă calitate, economică și durabilă."

home-img3
Arhitect Pitești - Cum proiectăm pentru dvs.
meeting
Primul Contact
architecture1
Calculăm și proiectăm
Interior
Discutăm și adaptăm designul
1+
Design-uri
1+
Proiecte
1+
Locații
1+
Clienți